Τι είναι η #18D;

Kάλεσμα για τη διοργάνωση μιας ενωτικής Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης 18 Δεκεμβρίου 2015, Παγκόσμια Ημέρα των Μεταναστών-ριών.
H 18η Δεκεμβρίου μας δίνει την ευκαιρία να εκφραστεί ενωτικά και σε κάθε πόλη το πολύμορφο κίνημα αλληλεγγύης στους/στις πρόσφυγες που αναπτύχθηκε από το περασμένο καλοκαίρι. 
Μια ευκαιρία να συναντηθούν διαφορετικές εμπειρίες αγώνα και, κυρίως, μια ευκαιρία για μια αγωνιστική και δυναμική παρέμβαση του αντιρατσιστικού και μεταναστευτικού-προσφυγικού κινήματος σε μια συγκυρία σκλήρυνσης της συνοριακής και μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Η καμπάνια #18D φιλοδοξεί να συμπεριλάβει ένα μεγάλο εύρος κινητοποιήσεων σε πολλές πόλεις και κοινωνικούς χώρους. 
Τοπικές πρωτοβουλίες και ομάδες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες-ριες, πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις, σωματεία, φοιτητικά σχήματα και μεταναστευτικοί/προσφυγικοί σύλλογοι, καλούνται να ενταχθούν στην κοινή πανελλαδική καμπάνια, διοργανώνοντας την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου κάποιου είδους κινητοποίηση, διαδήλωση ή παράσταση διαμαρτυρίας, στήνοντας ένα κέντρο ενημέρωσης, οργανώνοντας κάποιο ακτιβισμό.
 
Επισκεφθείτε το 18d2015.wordpress.com, τις σελίδες της #18D στο facebook και twitter
Κατεβάστε, τυπώστε, διακινήστε το κοινό υλικό και εκδώστε το δικό σας.
Παραλλαβετε το τυπωμένο υλικό από το Στέκι Μεταναστων (Τσαμαδού 13, Αθήνα)